EcoLine

Hakko Productionin ECOLINE- Toisen roska, toisen aarre!

Löytyykö sinulta liiterien ja varastojen perukoilta itsellesi tarpeettomia nahkatuotteita?

Ja puhuessani nahkatuotteista, se voi olla mitä vaan: takkeja, hihnoja, vöitä, hevostarvikkeita, nahoitettuja huonekaluja ja lista jatkuu loputtomiin.

Metsästän nahkaista kierrätysmateriaalia lähes kaikessa muodossaan. Esim. joskus tulee vastaan vuosikymmeniä vanhoja hevosten nahkavarusteita, joihin aika ei ole vaikuttanut kuin kauniin patinan muodossa.

Nahka ei ole myös välttämättä ainoa mielenkiintoni kohde. Jos nurkissasi lojuu massiivipuisia pienesineitä, esim. rasioita, pikkulipastoja, jakkaroita jne, otan mielelläni vastaan. Massiivipuisille vanhoille ja huonokuntoisillekkin esineille voi lahjoittaa uuden elämän, kun sitä vähän työstää.

Mihin minä näitä lahjoituksia käytän?

Tuoteperheeseeni kuuluu myös EcoLine. EcoLinen idea on käyttää vanhat käyttökelpoiset materiaalit uudestaan.

Lahjoitusmateriaalit eivät välttämättä päädy enää entiseen käyttötarkoitukseensa, vaan saatat löytää esim. lahjoittamasi vanhojen suitsien poskiremmin laukunkahvana, tai näet vanhan takkisi muokkaantuneen pehmonalleksi.

Haluan luoda käyttökelpoisesta materiaalista kauniita tuotteita ja mikä parasta, lahjoitetut materiaalit ovat myös ilmaista materiaalia tuotteissani. Näinollen tuotteen loppuhinta on edullisempi kuin vastaavassa täysin uusista materiaaleista tehdyssä!! Lisäksi uuteen nahkaan ei ”wanhan ajan patinaa” saa tekemälläkään.

Joten ilmoita ihmeessä minulle, jos sinulta löytyy tämän tyyppisiä tuotteita! Ja jos epäilyttää huolinko tavaraasi – kysy, sillähän se selviää!