TIETOA TUOTTEISTA

Jotkut tuotteet ovat uniikkeja, varsinkin EcoLine tuotteet, joissa käytetään osittain tai kokonaan kierrätysmateriaalia.

Suurin osa tuotteista on kuitenkin tehtävissä useampaan kertaan, jos tietty tuote kerää useamman ostajaehdokkaan.Tietyissä tuotteissa voi olla uniikkeja heloja tai muita osia, mutta vastaavanlaisen pystyn kuitenkin valmistamaan. Tuotteista voi myös poimia idean ja teetättää minulla vastaavan tuotteen omien tai oman eläimen mittojen mukaan!

Valmiiden tuotteiden hinnat ovat ”esimerkkihintoja” ja nimenomaan kyseisen tuotteen hinta.

Jos myyntituotteista joku tuote kiinnostaa, mutta hinta ei ole Sinua miellyttävä- kysy vaihtoehtoa!

Moni tuotteista on mahdollista tehdä vastaavanlaiseksi, mutta eri tekniikalla tai materiaalilla, jolloin hinta muodostuu erilaiseksi.

Jos jokin tuote miellyttää, ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Tuotteiden hintoihin lisätään toimitus- ja mahdolliset palautuskulut sekä mahdollinen laskutuslisä 2€ tai vaihtoehtoisesti toimitus tapahtuu postiennakolla. Hinnat sisältävät alv:n 24%

Muistathan, että jokainen tuote on omanlaisensa.

Parhaiten Sinua miellyttävään lopputulokseen päästään, kun ideoidaan yhdessä!

 

Mitä nahkaa Hakko Production käyttää?

Käytän tuotteissani vain ja ainoastaan laadukkainta nahkaa. Tämä on eritoten turvallisuuskysymys! Mitä laadukkaampi nahka, sitä luotettavampaa sen kesto kovassa kulutuksessa on.

Suurin osa käyttämästäni nahasta tulee Ruotsista Tärnsjöltä, jonka nahat ovat kasviparkittuja.

Suitsinahat tulevat Englannista Abbeyltä. Satunnaisesti esim verhoilu- ja koristenahkoja tulee Italiasta ja Tanskasta.

Pyrin myös löytämään kotimaista materiaalia. Useinmiten tämä toteutuu lampaan ja hirvennahkojen osalta, jotka suurimmaksi osaksi päätyvät koristekäyttöön.