Halko-Perhe

Halko-Perhe on ensimmäinen Hakko Productionin Brändi- tuote. Sellaiseksi se muodostui puolivahingossa ja itse itseään markkinoiden!

OriginalHalko- laukun olin valmistanut itselleni (senkin epämääräisen ”virheen” jälkeen), mutta toin sen myymälän myyntitiskille yrittäjyyteni alkutaipaleella, jolloin myymälään tarvittiin mahdollisimman paljon näytteitä tuotoksistani.

Mutta niinhän siinä kävi- OriginalHalko liki revittiin käsistäni! Joten kokeilin tehdä toisen samalla tekniikalla, mutta erinäköisen. Tämäkin revittiin käsistä! Päätin tehdä kolmannen, neljännen, viidennen- lopputulos aina sama! Joten mitäs siinä pieni yrittäjä ihmettelemään sen enempiä, eiköhän Halkolaisia pidä ala valmistaa oikein olan takaa?

Mikä minun kannalta mukavinta- Halko laukut ovat jotain, mitä RAKASTAN valmistaa, ehkä myös tämän takia ne myyvät? Itse uskon vahvasti siihen, että mitä enemmän käsityöläinen laittaa ”omaa sieluaan” peliin- sitä paremmin myös ihmiset niihin ihastuvat.

Oli syy tuo ”sielukkuus” tai mikä tahansa- olen uskomattoman onnellinen ja ylpeä, että nämä laukut ovat ottaneet vankan sijansa asiakaskunnassani!

Halko-laukuille pitää pikkuhiljaa tehdä omat kategoriansa: tuote kehittyy asiakkaiden palautteiden ansiosta! Perinteinen Halko on pyöreä iltalaukkumalli. Tästä toivottiin suurempaa versiota: onnistuu! Seuraava toive: Jos Halko-laukku pysyisi itsekseen pystyssä? Tästä toiveesta syntyi RyhtiHalko- perhe. Seuraavaksi toivottiin eri muotoja: tästä syntyi KantoHalko perhe. Miesten mallisto? Tästä syntyi UkkoHalko.

Mikä omalla tavallaan valitettavaa, mutta myös Halko-perheen suuri plussa: tässä kuvakansiossa näkyy vain osa Halko-laukuista. Syystä, että asiakkaan halutessa TÄYSIN uniikin Halko-laukun: lupaan olla julkaisematta sen kuvaa. Kaikki Halko-laukut ovat toki omalla tavallaan uniikkeja, mutta julkaisemattomissa on joko asiakas itse tuonut oman kädenjälkensä suunnitteluun, tai Halko on suunniteltu ja tehty nimenomaan kyseisen asiakkaan toiveita varten. Näissä tapauksissa kysyn aina lupaa julkaista valmiin Halon muille, aina lupa ei irtoa, minkä tekijänä ymmärrän erittäin hyvin! Noissa Haloissa on täysin oma leimansa, jota minäkin asiakkaana varjelisin halutessani tuotteen ”jota varmasti muilla ei ole”.

Mutta oli se oman mallistoni Halko, tai asiakkaan kanssa yhdessä suunnittelema- Nämä ihanuudet vievät sydämen mennessään!!